prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Vladić, M. (2012). Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, M. (2012). 'Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić M. Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

M. Vladić, "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919