undergraduate thesis
Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:501514

Milanović, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Milanović, M. (2017). Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514

Milanović, Matea. "Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514

Milanović, Matea. "Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514

Milanović, M. (2017). 'Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514

Milanović M. Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 June 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514

M. Milanović, "Potencijal tala istočne Hrvatske za proizvodnju povrća sa povišenim sadržajem esencijalnih mikroelemenata", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:501514