undergraduate thesis
Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Kljajić, J. (2017). Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, Jelena. "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić, J. (2017). 'Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

Kljajić J. Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108

J. Kljajić, "Utjecaj različitog tipa umjetnog osvjetljenja na klijavost i energiju klijanja matovilca i kres salate", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:629108