master's thesis
Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Miljević, I. (2017). Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, Ivan. "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević, I. (2017). 'Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

Miljević I. Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 December 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496

I. Miljević, "Utjecaj različitih rasporeda sjetvenih redova i gustoće sjetve na prinos kukuruza ( Zea may L.) 2016. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:403496