Grbeša, D. (2017). UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, Dragan. "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša, D. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
Grbeša D. UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644
D. Grbeša, "UTJECAJ RAZLIČITIH PODLOGA NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I pH MOŠTA NEKIH SORATA VINOVE LOZE U VINOGORJU ĐAKOVO U 2015. GODINI", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:742644