undergraduate thesis
Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:462492

Mikić Đurić, Jasmina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Mikić Đurić, J. (2018). Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492

Mikić Đurić, Jasmina. "Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492

Mikić Đurić, Jasmina. "Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492

Mikić Đurić, J. (2018). 'Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492

Mikić Đurić J. Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492

J. Mikić Đurić, "Tehnologija proizvodnje različitih sorata krizanteme u Republici Hrvatskoj tijekom 2017. godine", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:462492