master's thesis
Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PROTECTION

Cite this document

Hodak, H. (2018). Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, Helena. "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak, H. (2018). 'Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 07 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

Hodak H. Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2024 August 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099

H. Hodak, "Utjecaj zakorovljenosti i razmaka sjetve na morfometrijska obilježja soje (Glycine max. (L.) Merr.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:374099