master's thesis
Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Matić, R. (2019). Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, R. (2019). 'Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić R. Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

R. Matić, "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017