master's thesis
Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:413081

Jantoš, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Jantoš, J. (2019). Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081

Jantoš, Josipa. "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081

Jantoš, Josipa. "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081

Jantoš, J. (2019). 'Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 07 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081

Jantoš J. Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2025 March 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081

J. Jantoš, "Mogućnost suzbijanja skladišnih štetnika benefitnom bakterijom Bacillus thuringiensis u laboratorijskim uvjetima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:413081