Bošković, J. (2019). Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, Josipa. "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković, J. (2019). 'Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
Bošković J. Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651
J. Bošković, "Utjecaj hranidbe pogačom industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje brojlera", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:723651