master's thesis
Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Zečević, S. (2019). Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, S. (2019). 'Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević S. Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

S. Zečević, "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761