master's thesis
Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:975542

Jurčić, Dora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PROTECTION

Cite this document

Jurčić, D. (2019). Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542

Jurčić, Dora. "Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542

Jurčić, Dora. "Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542

Jurčić, D. (2019). 'Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542

Jurčić D. Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542

D. Jurčić, "Utjecaj preparata na bazi tekućeg pilećeg stajnjaka na kemijska svojstva tla i bioraznolikost nematoda u kukuruzu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975542