master's thesis
Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Šperanda, K. (2019). Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, Katarina. "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda, K. (2019). 'Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 08 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

Šperanda K. Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 August 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101

K. Šperanda, "Ukupna atioksidativna aktivnost u soku i listu pšenične trave pri različitim uvjetima skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:271101