Petrlić, Ž. (2020). Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Željko. "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić, Ž. (2020). 'Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Petrlić Ž. Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472
Ž. Petrlić, "Prednosti i nedostaci korištenja pepela kao kalcizacijskog sredstva", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:053472