Tenžera, L. (2020). Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, Laura. "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera, L. (2020). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 14 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
Tenžera L. Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 December 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925
L. Tenžera, "Utjecaj uvjeta skladištenja na sadržaj askorbinske kiseline u pšeničnoj travi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:317925