Romić, R. (2020). Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, Renata. "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić, R. (2020). 'Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
Romić R. Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2025 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074
R. Romić, "Utjecaj sirovinskog sastava na kvalitetu peletirane krmne smjese za preživače", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:113074