Alduk, H. (2020). Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833
Alduk, Helena. "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833
Alduk, Helena. "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833
Alduk, H. (2020). 'Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833
Alduk H. Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833
H. Alduk, "Značaj bakterizacije sjemena i mikoriznih gljiva u postrnoj sjetvi soje na OPG-u "Alduk" 2020. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:823833