master's thesis
Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:237766

Novak, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Novak, T. (2020). Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, Tomislav. "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, Tomislav. "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak, T. (2020). 'Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 14 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

Novak T. Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766

T. Novak, "Cijena bjelančevina peradskog mesa i jaja u usporedbi s cijenama ostalih animalnih proizvoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:237766