master's thesis
Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:296129

Milinković, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Milinković, M. (2021). Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129

Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129

Milinković, Matej. "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129

Milinković, M. (2021). 'Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129

Milinković M. Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 June 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129

M. Milinković, "Utjecaj upotrebe ekoloških biostimulatora na povećanje prinosa i kvalitativnih svojstava jagode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:296129