master's thesis
Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, Petra
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources

Cite this document

Miškulin, P. (2021). Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, Petra. "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, Petra. "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin, P. (2021). 'Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

Miškulin P. Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307

P. Miškulin, "Utjecaj konvencionalnog i sezonskog raspršivanja na zanošenje i depozit tekućine u nasadu višnje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457307