Šormaz, S. (2021). Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021. (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774
Šormaz, Saša. "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774
Šormaz, Saša. "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774
Šormaz, S. (2021). 'Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774
Šormaz S. Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774
S. Šormaz, "Utjecaj prihrane i sorte na prinos i komponente prinosa ozime pšenice na PG-u Šormaz tijekom 2020./2021.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:781774