master's thesis
Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Balentić, I. (2021). Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, I. (2021). 'Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić I. Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

I. Balentić, "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700