undergraduate thesis
Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. urn:nbn:hr:151:618350

Bunardžija, Ivan Vlatko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources

Cite this document

Bunardžija, I. V. (2022). Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350

Bunardžija, Ivan Vlatko. "Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350

Bunardžija, Ivan Vlatko. "Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350

Bunardžija, I. V. (2022). 'Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350

Bunardžija IV. Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350

I. V. Bunardžija, "Utjecaj frakcija sjemena kukuruza i obodne brzine ploče na kvalitetu sjetve", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:618350