master's thesis
Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. urn:nbn:hr:151:206292

Šinko, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Šinko, A. (2022). Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292

Šinko, Ana. "Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292

Šinko, Ana. "Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292

Šinko, A. (2022). 'Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 02 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292

Šinko A. Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 June 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292

A. Šinko, "Utjecaj bifortifikacije selenom na koncentracije makro i mikroelemenata u moštu i vinu sorte vinove loze Regent", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:206292