Huber, A. (2022). Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, Ante. "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber, A. (2022). 'Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
Huber A. Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720
A. Huber, "Važnost načina držanja kokoši pri izboru jaja za kupovinu i konzumaciju", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:716720