Štangl, I. (2022). Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874
Štangl, Ivona. "Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874
Štangl, Ivona. "Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874
Štangl, I. (2022). 'Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874
Štangl I. Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874
I. Štangl, "Utjecaj bifortifikacije cinkom i selenom na sadržaj mikroelemenata u soku i prahu pšenične trave", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:720874