master's thesis
Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. urn:nbn:hr:151:911047

Krejčir, Matej
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Krejčir, M. (2023). Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047

Krejčir, Matej. "Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047

Krejčir, Matej. "Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047

Krejčir, M. (2023). 'Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 30 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047

Krejčir M. Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 July 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047

M. Krejčir, "Usporedba proizvodnih parametara mliječnog govedarstva Republike Hrvatske i Republike Češke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:911047