Šarić, I. (2023). Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, Ivan. "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić, I. (2023). 'Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
Šarić I. Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633
I. Šarić, "Utjecaj različitih dužina maceracije na kvalitetu travarica od metvice, kadulje i lipe", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:458633