Pavlović, H. (2023). Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, Hrvoje. "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović, H. (2023). 'Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
Pavlović H. Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 December 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089
H. Pavlović, "Utjecaj odležavanja vina na senzorne karakteristike Graševine Pavlovića", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:681089