Cerovac, T. (2023). Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, T. (2023). 'Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac T. Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 December 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
T. Cerovac, "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371