master's thesis
Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. urn:nbn:hr:151:082836

Jovišić, Sarah
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Jovišić, S. (2023). Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836

Jovišić, Sarah. "Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836

Jovišić, Sarah. "Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836

Jovišić, S. (2023). 'Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 07 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836

Jovišić S. Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 February 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836

S. Jovišić, "Utjecaj različitih podloga na kakvoću mošta kultivara traminac (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082836