Muselin, J. (2015). Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717
Muselin, Jelena. "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717
Muselin, Jelena. "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717
Muselin, J. (2015). 'Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717
Muselin J. Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717
J. Muselin, "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717