master's thesis
Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. urn:nbn:hr:151:226719

Lenđel, Sintija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Lenđel, S. (2024). Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719

Lenđel, Sintija. "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719

Lenđel, Sintija. "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719

Lenđel, S. (2024). 'Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 11 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719

Lenđel S. Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2024 [cited 2025 February 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719

S. Lenđel, "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719