undergraduate thesis
PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2016. urn:nbn:hr:151:388771

Krištić, Ilija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR MECHANIZATION IN AGRICULTURE

Cite this document

Krištić, I. (2016). PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771

Krištić, Ilija. "PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771

Krištić, Ilija. "PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771

Krištić, I. (2016). 'PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771

Krištić I. PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2016 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771

I. Krištić, "PROIZVEDENA RAZINA BUKE NA TRAKTORU PRI RAZLIČITIM AGROTEHNIČKIM PODLOGAMA U ODNOSU NA RADNE SATE TRAKTORA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388771