master's thesis
Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2015. urn:nbn:hr:151:335854

Parađiković, Lea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Parađiković, L. (2015). Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854

Parađiković, Lea. "Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854

Parađiković, Lea. "Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854

Parađiković, L. (2015). 'Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854

Parađiković L. Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2015 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854

L. Parađiković, "Utjecaj monokromatske svjetlosti na sadržaj funkcionlanih komponenti timijana (Thymus vulgaris L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:335854