master's thesis
Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of agriculture, 2017. urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, Marijan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Kontrec, M. (2017). Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, M. (2017). 'Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec M. Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

M. Kontrec, "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109