Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. urn:nbn:hr:163:274986
Henčel, Iva
University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of analytical chemistry
Henčel, I. (2022). Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986
Henčel, Iva. "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986
Henčel, Iva. "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986
Henčel, I. (2022). 'Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986
Henčel I. Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2022 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986
I. Henčel, "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986