Picig, P. (2023). Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473
Picig, Petra. "Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473
Picig, Petra. "Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473
Picig, P. (2023). 'Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473
Picig P. Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2023 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473
P. Picig, "Sadržaj hlapljivih tvari u sirovinama i dodacima prehrani koji se koriste za ublažavanje simptoma menopauze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622473