master's thesis
Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. urn:nbn:hr:217:028744

Serenčeš, Marina
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Institutional repository: Repository of the Faculty of Science

Cite this document

Serenčeš, M. (2024). Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744

Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744

Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744

Serenčeš, M. (2024). 'Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744

Serenčeš M. Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2024 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744

M. Serenčeš, "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744