Serenčeš, M. (2024). Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, Marina. "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš, M. (2024). 'Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
Serenčeš M. Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2024 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744
M. Serenčeš, "Spolne razlike u oksidativnom i antioksidativnom statusu NOD miševa hranjenih prehranom s visokim udjelom masti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:028744