master's thesis
Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. urn:nbn:hr:217:350906

Bračun, Laura
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Institutional repository: Repository of the Faculty of Science

Cite this document

Bračun, L. (2018). Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906

Bračun, Laura. "Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906

Bračun, Laura. "Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906

Bračun, L. (2018). 'Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906

Bračun L. Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2018 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906

L. Bračun, "Identifikacija i kvantifikacija proteina djelomično neuređene tercijarne strukture (IDP) ekotipova uročnjaka (Arabidopsis thaliana L.) nakon izlaganja suši", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:350906