Glogoški, M. (2013). Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, Marko. "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, Marko. "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški, M. (2013). 'Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
Glogoški M. Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2013 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328
M. Glogoški, "Sadržaj ukupnih fenola i flavonoida u paragvajskom slatkom draču, Stevia rebaudiana (Bert) uzgojenom u uvjetima in vitro", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:544328