Momčilov, M. (2020). Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274
Momčilov, Marina. "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274
Momčilov, Marina. "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274
Momčilov, M. (2020). 'Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274
Momčilov M. Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2020 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274
M. Momčilov, "Istraživanje utjecaja palmitinske kiseline na svojstva valovite faze fosfokolinskih lipida razlikovno-pretražnom kalorimetrijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:058274