doctoral thesis
Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2021. urn:nbn:hr:217:786969

University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry

Institutional repository: Repository of the Faculty of Science

Cite this document

Denžić Lugomer, M. (2021). Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969

Denžić Lugomer, Marija. "Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969

Denžić Lugomer, Marija. "Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969

Denžić Lugomer, M. (2021). 'Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969

Denžić Lugomer M. Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2021 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969

M. Denžić Lugomer, "Kvantitativno određivanje glifosata i njegovih metabolita vezanim sustavom tekućinska kromatografija-spektrometrija masa u hrani životinjskog podrijetla", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:786969