Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. urn:nbn:hr:109:153610
Komušanac, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Komušanac, I. (2016). Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610
Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610
Komušanac, Ivana. "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610
Komušanac, I. (2016). 'Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610
Komušanac I. Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610
I. Komušanac, "Utjecaj postupka ekstrakcije na iskorištenje i kemijski sastav eteričnog ulja konopljike (Vitex agnus castus L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:153610