Jakobović, I. (2016). Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339
Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339
Jakobović, Ivana. "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339
Jakobović, I. (2016). 'Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339
Jakobović I. Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339
I. Jakobović, "Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:118339