Križić, I. (2016). Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400
Križić, Ivana. "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400
Križić, Ivana. "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400
Križić, I. (2016). 'Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400
Križić I. Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400
I. Križić, "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400