prikaz prve stranice dokumenta Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. urn:nbn:hr:109:862436

Marić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Marić, M. (2017). Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, M. (2017). 'Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić M. Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

M. Marić, "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436