master's thesis
Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. urn:nbn:hr:109:647112

Radeljić, Anđela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Radeljić, A. (2017). Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112

Radeljić, Anđela. "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112

Radeljić, Anđela. "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112

Radeljić, A. (2017). 'Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112

Radeljić A. Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112

A. Radeljić, "Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647112