master's thesis
Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Rečić, M. (2014). Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, Maja. "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić, M. (2014). 'Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

Rečić M. Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912

M. Rečić, "Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593912