prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Jelinić, J. (2017). Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip. "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip. "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, J. (2017). 'Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić J. Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

J. Jelinić, "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380